slide show
2011-08-18 / POSTED IN: Nyheter

Journey To Fearless släpps på DVD!

Det har nu blivit officellt att Taylors tv-special Journey To Fearless som sändes på The Hub i USA förra hösten ska äntligen släppas på DVD! Tyvärr är det för tillfället endast i USA och Kanada och vi i Sverige kan oftast inte spela upp deras format på våra spelare (läs mer om olika "regioner" här). Det  finns heller inga nyheter om den kommer till Sverige, men vi får hålla våra tummar och hoppas! ♥




Originally premiering on October 22, 2010 as a three-part miniseries launching the kids network The HubJourney To Fearless combines riveting performances from Taylor Swift’s smash 2010 tour with revealing interviews and behind-the-scenes footage. Over the course of two-and-a-half hours, this special reaches all the way back to early home videos and blasts forward to Taylor’s gala performance. Journey To Fearless tells the story of a little girl who dared to dream big, and who fearlessly faced near-insurmountable obstacles to make those dreams come true.

Fortsätt att läsa...

Källa #1
Källa #2
Postat av: Tonie

Yesssss!!!! Äntligen!!!! Detta har jag längtat länge efter :-). Nu får vi hoppas på att dom släpper en regionsfri version, så att VI i övriga världen också kan köpa och se den. Men DET är jag inte så särskilt orolig över. Det är klart att dom kommer se till att resten av världen kan se den. Det är ju stora pengar i sånt här och det tror jag inte hennes management kommer att missa. (Inte för att jag tror att pengarna betyder så mkt. för Taylor, men däremot så kommer hon garanterat vilja ge hennes fans chansen att ta del av magin) Så glad just nu!!!!! :-))) I <3 U Taylor!!!!!!

2011-08-18 @ 15:29:20



- Alla negativa, opassande eller som i någon form attackerar Taylor, TSS eller läsare tas omedelbart bort.
- Intresserad av länkbyten? Kontakta TSS via mejl: taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Det här är ingen plats för ovårdat språk - vi har unga läsare.
- Vi stödjer heller inte diskriminering, påhopp eller hat mot övriga kändisar och personer.
- Vill du tipsa om någon nyhet du sett som vi missat? Släng iväg en kommentar!
- Kommentera inte med länkar till olagligt läckt musik, film eller liknande. De kommer tas bort.
- Från och med Juni 2012 kan vi svara på era kommentarer här på TSS. Om du har frågor angående Taylor kan du alltså lämna en kommentar på sidan eller mejla oss på taylorswiftsweden@hotmail.com.
- Taylor kan inte svara på kommentarer då detta inte är hennes officiella sida.
- Vi är fyra tjejer som kämpar med att hålla hemsidan uppdaterad för er. Vi är alla studenter och gör vårt bästa. Tiden räcker inte alltid till och vi ber om ursäkt om uppdateringen inte alltid är på topp. Vi hoppas ni har förstående över detta!



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: