fanprojektethär kommer boken i helhet, utom vännersidorna, de kan ni få på mejlen ;)
har använt en del av erat material till andra kapitel också. och varför Felicias och Andreas personliga brev-sidaär annorlunda är att de gjorde den själva på hotellrummet i Oslo med det material jag tagit med mig dit.
är mest nöjd med musik, Love from Sweden och 13. eh. ja.

fick förmodligen den till Tay också. häftigt värre!!

enjoy

recept 1
-------------------------------

(Update från Andrea: TYCKER EMMY OCH DE ANDRA SOM HAR HJÄLPT TILL MED DEKORATIONEN ÄR VÄRDA EN STOR APPLÅD FÖR DE JOBBET DE HAR LAGT NER PÅ BOKEN!!!♥)

ang projektet

Tjenare, nu har konserten varit och vi har alla hunnit lugna ner oss lite!

Andrea och Felicia lyckades ge projektet till Taylors Assistent som tar emot presenter åt henne, mer än så kunde vi inte göra. Projektet var ännu inte klart kvällen innan konserten när jag, Andrea, Annina och Felicia hade den mest fantastiska turen att under en kort stund träffa underbara Miss Swift själv. Jag lever fortfarande på molnen som är rosa och glittrar och kan inte fatta att det faktiskt har hänt!

Dagen efter fick i alla fall Andrea och Felicia tag på han som tar emot gåvor, och han fick då vårat projekt.

Jag har tagit kort på alla sidor i hela boken. just nu har jag varken tid eller energi att ladda upp alla, men om ni slänger iväg ett mejl till mig om vilka sidor ni vill se så mejlar jag dem till er!

Ha det underbart!

Från vänster: i rött: Annina, i svart: Jag (SWIFT HÅLLER ARMEN OM MIG!!!), och längst till höger är Felicia och Andrea med röd scarf. 

FEARLESS

Fanny har hjälpt mig med ett kapitel, och det kapitlket var kapitel 8. FEARLESS. hon är nu klar med kapitlet och det är på väg till mig. Hon skickade bilder på det så jag kunde lägga ut det här i bloggen till er beskådan.

själv tycker jag att det är OTROLIGT fint! och jag är oerhört tacksam för all hjälp!5, 3, 10 och lite 2


blev ett hemligt meddelande i detta kapitel. det lyder : YOU ARE NEVER TO OLD TO LOVE CHRISTMAS, tror jag xD minnet är bra, men kort. eh.


jag måste säga att det där glittret eller vad det nu var är helt fantastiskt att jobba med. Det flyger inte runt i luften och fastnar precis där man vill ha det! ge mig en dag, fler färger, lim och ett papper så har vi ett mönster när dagen är slut. och en nöjd Emmy. (ja det kostar inte mycket för att få mig på gott humör :p)


de där smala silvriga detaljerna var så fina, men ack så besvärliga för de ville vika sig hela tiden xD  men jag blev rätt nöjd med resultatet iaf!


kan säga såhär. har lagt till en massa detaljer efter att jag tog detta kortet. det är ett smakprov på mina vännersidan. kommer inte lägga upp allas här! bara min och Andreas. vill ni se eran så kan ni höra av er när boken är klar för jag kommer ta kort på var sida för sig och spara ett tag så då kan jag skicka just er om ni vill ha det. men jag anser att jag inte vill lägga upp det på internet där alla kan se. hoppas att ni förstår det och tycker det är okej.

hoppas det duger för er. Nu ska jag sova för jag börjar 07:00 ytterligare en dag.

27/2

det går framåt för mig!

kapitlet om mina vänner är halvklart, det som sackar efter där är att alla inte skickat in sin bild.
Guide to Sweden blev helt klart idag, så blev också Christmas och Birthday.
så har Taylor Style, Music, personliga brevem, love och 13 kvar. plus de i vännerna som inte skickat in.

bilder finns, men då klockan närmar sig ett på natten och jag sov fyra timmar natten tills idag så känner jag att jag är i ett mycket stort behov av sömn. så bilder kommer. om jag hinner kommer de redan imorgon, annars är tisdag en mycket bra gissning!!

Vampire Diaries parodi av fantastiska Hillywood show som gör sjukt bra parodier på bl.a. Twilightserien med (de får vara på inspelningsplatsen och använda samma kläder m.m) något att se på såhär mitt i natten ;)
länk här

Updateringar 2 feb 11

Tjenare! Idag har jag varit hemma med migrän och har faktiskt lyckats få rätt mycket gjort med scrapbooken. kapitel 4 och 9 är helt klara (det var dessa jag fått material till ännu) samt har jag material till vinter och musik?

Mina vänner-kapitlet går framåt, har skrivit flera av er som skickat in bilder, men har inte dekorerat dem då det materialet ej kommit ännu.

men det går frammåt som sagt! har pysslat konstant sedan 9 imorse (och nu är klockan fyra!) och det är jättekul att pyssla med det här ska jag säga!

Tilda ska veta att det finns plats för hennes Speak Now-meddelande, men jag har dekorerat och skrivit alla andras redan.


här är några bilder. Hoppas att det duger. har gjort en del små ändringar efter att bilderna togs, men de ser nästan typ ut såhär iaf!

Recepies:

recept 1Speak Now:Monologue

Första sidan. har varit klar ett tag, tror inte jag lagt ut den till allas beskådan ;)

hoppas den duger

hittar ni det hemliga budskapet? ;)

updates

Har idag skrivit alla vännersidor som går att skriva då alla inte skickat in material ännu. Sedan har jag även börjat på Guide to Sweden samt Receptsidorna. Guide to Sweden är jag klar med faktadelen samt en sida med mini-dictionary. har en sida som är halvklar med tips på ställen att besöka i Sthlm och GBG. så tips därifrån tas TACKSAMT emot. Recepten är snart klara textmässigt. ska skriva ut bilder på bakverken och så dekorera när jag får materialet. Men kan säga såhär:

DET SER JÄTTEFINT UT!


Bilder kommer när min kamera är laddad. Borde göra det då det är 80årskalas imorgon för finaste mormor.
Så. bilder kommer!

och om ni har Twitter, än en gång, om ni vill ha med den i boken, glöm inte att skicka in den till mig via mejl eller här i kommentarerna ;)

Många kramar. Emmy

Fanprojektet igång igen!

Hej detta är Emmy som skriver!

Ville bara säga att det är här jag kommer att uppdatera och lägga ut bilder på hur projektet framskrider! Jag kommer även lägga upp bilder under projektets gång så ni får följa skapandet och påverka slutresultatet.


Har fått idén från en i projektet att vi har en kontaktsida längst bak där vi har t.ex våra twitter om ni vill. Så skicka ett mejl till mig med er twitter om ni vill ha med den! (emmyhellgren@hotmail.com)


Satt igårkväll och skrev några sidor i boken med blyerts för att se hur det ser ut, kommer skriva om allt med bläck senare så det inte försvinner ;) Har fått fler personers bidrag nu så boken framskrider sakta men säkert. Jag har dock ett liv - precis som alla andra - och har nu i veckan otroligt mycket att göra men kommer i helgen att få tid över till att verkligen komma igång! Tänkte försöka få klart kapitlet om mina vänner då om allas bidrag är inne tills dess!

Hoppas att ni har en underbar vinterdag och plugga på bra! skolan är viktig!

Kram Emmy

Fanprojekt uppskjutet

Fanprojektet är uppskjutet till Januari 2011, och så får vi försöka ge det till Taylor när hon kommer till Norge i mars.


Fanprojekt update 7/11

Hej detta är Emmy som skriver nu. Vill bara säga att projektet går sakta men säkert framåt och jag har nu tillgång till att själv uppdatera denna sida med bilder på hur boken blir. Kollar ni in här med jämna mellanrum så kommer jag lägga upp sidor allt eftersom jag gör dem och ni har chansen att kommentera dessa, har ni synpunkter så mejla mig på emmyhellgren@hotmail.com eller kommentera nedan så kan jag göra ändringar ni vill innan det är försent. Ni vet att det är MINDRE ÄN EN MÅNAD kvar till hon kommer, så det börjar vara så att skicka in era grejer måste ske snarast.

Andrea och jag har pratat ihop oss lite och kommit fram till att det blir kapiteländringar. Taylor World Wide försvinner och ersätts av Christmas - detta enbart för att vi faktiskt inte har en aning om vad World Wide skulle innebära som inte är en upprepning av kapitel 3 (Guide to Sweden) och därav får Christmas sin egen speciella plats.

Två tjejer har anmält intresse att hjälpa till med tillverkningen av kapitlen mer än att bara skicka in material. Dessa två Nita (kapitel 9, 10 ) och Fanny (Kapitel 8) kommer att hjälpa mig. Allt material via nätet skickas fortfarande till ANDREAtaylorswiftsweden@hotmail.com och allt material som ska köpas till kapitlen kommer skickas till mig (Emmy). Nita kommer få sitt skickat till sig direkt, men detta har redan lösts mellan den som ska skicka birthdaytemat och Nita.Här kommer en sammanfattning om vad alla delar kommer att innehålla och lite hur det är tänkt:

1. Monolouge

Hi Taylor! It’s really a blessing for us that you take your time and look trough this book even if you are a very busy person. It has taken us a long time to make it and we have made a lot of new friends along the way. Before this project we were a bunch of scattered people all around Sweden and no contact with other fans. We became friends during this process and are thanking you for that.

This book is divided into parts. 13 of them actually, all of them have a different theme with a chance for you to get to know us – your Swedish fans – and Sweden a bit better.

We all hope you had a WONDERFUL time in Sweden and that you have a great time looking trough this book. It’s a little gift for YOU from us Swedish fans and we guess that you’ll find some hidden secrets among these pages. Enjoy.

Tänkte så att det blir en del hemligheter i texten som Taylor gör bland sina låttexter. vissa bokstäver kommer skrivas med versaler och dessa kommer bilda en mening. Har inte bestämt oss vilket hemligt budskapet är, snälla kommentera vilket ni gillar bäst!

Förslagen som följer är:

- Taylor Swift Fearlessly Speak Now

- Fearless love love love

- Taylor Swift Seak now fearlessly

- I fearlessly speak now2. My Friends
Bild på er samt era svar på vänner-frågorna kommer hamna här. Därför vill jag jättegärna ha dessa uppgifter först och så snabbt som möjligt.

3. Guide to Sweden

roliga fakta om Sverige, bilder från era städer, saker som gjort sverige känt (Nobelpriset, Volvo, IKEA, H&M, Skype...) saker Tay kan tänkas gilla i sthlm t.ex klädesaffärer, antikaffärer och matställen

4. Recepies
recept på chokladbollar, kanelbullar, sockerkaka, köttbullar och pannkakor

5. Christmas
bilder på ett juligt Sverige, tema kring att vi firar den 24e och även att vi har julbord - detta har de inte i USA. även recept på lite julgodis som ex. knäck

6. Taylor Style
Taylor älskar mode och fina klänningar. Hon har även haft kläder från H&M och detta vill vi uppmärksamma. Här kanske tips om svenska klädesbutiker går in hand i hand med modetemat. förslag välkomnas!

7. Music Theme
Här hamnar låten/låttextbiten ni skickar in med eran förklaring om varför ni gillar just den låten eller biten. Detta är att berätta för Taylor om vilken/vilka texter vi gillar bäst/känner samhörighet med. Hon älskar komplimanger på hennes texter.

8. Fearless
Här kommer era texter om vad ni gör som är fearless eller vad som gör er fearless eller vad ni skulle vilja göra fearless.

9. Speak Now
Vad ni speak now för nu, vad ni vill säga att ni står för (I speak now for love) eller något annat. Ordet är fritt så länge det börjar med något liknande som: I Speak Now for...

10. Birthday
Taylor fyller 21 bara några dagar efter hon besökt Sverige. Detta vill vi såklart uppmärksamma genom att gratulera henne. Mer förslag på andra saker vi kan ha här med temat födelsedag  är välkomna!

11. Personal Letter
Här på kapitel 11 kommer erat personliga brev att hamna. Ni kan skriva det för hand och skicka det itll mig i samband med att ni skickar material, eller så mejlar ni det, jag skriver ut och viker ihop utan att läsa det (om ni inte vill att jag ska översätta det, om ni inte kan engelska så översätter jag om ni vill. Detta gäller ALLA kapitel) annars kommer jag inte att läsa era personliga brev. Det svär jag på!

12. Love from Sweden

bilder på oss när vi gör hjärtat. även en del citat om kärlek kan tänkas smyga in. Kanske om ni vill få in korta meningar om varför vi älskar taylor typ: I LOVE you taylor because you are fearless

13. 13
sista sidan. stor glittrig 13 . ideér är välkomna!
hoppas att ni förstår upplägget och att ni börjar skicka in all information till Andrea. Vore med jättekul om ni kommenterar här och era idéer är så varmt välkomna!

Det jag snabbt vill få in är då alltså allt ni kan/vill skicka på mejl! Fearless-meddelandet och mina vänner är dock mest akut men helst att ni tar er den tiden senast fredag alltså så att jag kan komma igång. Jag lever också ett liv som är ganska stressigt så lite tid på mig att sammanställa allt behövs vilket jag tror att ni alla förstår!

Ha en fortsatt bra kväll och hoppas att ni ätit mycket kladdkaka!

Såhär ser framsidan ut!

Framsidan till boken är klar! Erkänn fin!?? :D Ett steg på vägen har vi kommit nu, och tack till Emmy som har gjort den :]

 

Nästa chattid kommer vi att ha på söndag 20.00, och då vill jag att ni ska ha ska ha skickat in en bild på er när ni gör hjärtat med händerna, erat Fearless meddelande och Mina Vänner svaren.

 

OBS! Jag har utökat frågorna lite, så svara även på nedanstående frågor:

Favoritmat:

Intressen:

Något du är besatt av (exempelvis musik, godis osv.):

Detta ser du helst på TV:

Turnummer:

Favoritfärg:

 

Just nu funderar jag lite kring på om vi ska prata till taylor i boken, eller om henne. En stor fråga är speciellt nu i Mina Vänner frågorna, ska vi skriva "You" eller "Taylor"? Har fått många frågor angående det, så jag tänkte fråga er alla vad ni tycker?

 

På chatten i torsdags kom vi fram med fem recept (Emmy kom på en igår också och jag tog bort kladdkaka och äppelpaj - för det är inte direkt svenskt) och det är: chokladbollar, kanelbullar, köttbullar, svenska pannkakor och sockerkaka. Tilda, du skulle försöka börja översätta något. Vilket? Kan några andra också försöka översätta några av recepten så att vi har dem klara snart?

 

Emmy har även börjat arbeta med Monoluge texten, och om ni vill att något speciellt ska vara med i "välkomsttexten" på första sidan, mejla till emmyhellgren@hotmail.com och ge förslag!

 

Efter chattiden imorgon kommer jag börja ge ut uppgifter till var och en, och det jag behöver ha från er nu också är vad ni kan tänkas göra. Här kommer några uppgifter, och skriv ett mejl tillbaka om vad ni vill göra. Jag kommer ha sammanställt en lista någon gång nästa vecka om vilka som ska hitta vilka saker osv.

 

  • Hitta rolig fakta om Sverige - vad är vi känt för omvärlden? (ex. IKEA, Alexander Skarsgård, Pippi Långstrump, blonda tjejer osv). Ha även med grundfakta, som vilken huvudstad och hur många invånare m.m
  • Sevärdheter i Sverige! vad har vi för något här som kan tyckas vara intressant?
  • Hitta bilder från när Taylor firar jul, när hon är liten och blir äldre (kan finnas i videobloggar bland annat). Leta även efter citat där Taylor säger att hon älskar jul och att det är hennes favorithögtid :]
  • Leta upp massvis med citat av Taylor där hon pratar om kärlek
  • Olika bilder av Taylor när hon har olika "stilar". Från varje tillfälle - galor, vardag, pyjamas osv.
  • Skriv upp all fakta du hittar om nummer 13 - varför är det hennes turnummer?
Dessa saker är något individer kan hitta lite smått om och när jag har fått in allas hjärtbilder, fearlessmeddelande och mina vänner svar, kommer vi fortsätta med de andra avsnitten och även ta med våra personliga tankar och allt sånt. Men detta får räcka just nu. Tänk att hon kommer den 2 december, alltså mindre än en månad så vi måste verkligen samla ihop all information till Emmy inom de närmaste två veckorna.

Vi har även bestämt att varje person ska lägga 100 kr till scrapbooking-material. För att inte alla ska skicka likadant material till Emmy, mejla mig vad ni kan tänkas köpa och hitta. En väldigt bra scrapbookingbutik är Panduro, där det finns allt. Om ni besöker er närmsta Pandurobutik, väljer ut lite material ni tror kan passa i boken, och så mejlar ni mig där ni beskriver vad ni hittat. Om jag har fått ett mejl från en annan person som tänkt att köpa likadant, får ni alltså välja något annat. Jag kommer inte på en bättre lösning än detta, så om någon kommer på en bättre idé - mejla! Vi kan tyvärr inte skicka pengar till Emmy, för det är inte rätt för henne att ta ansvar för så mycket pengar. :]

Tror jag fick med allt nu haha ^
kram<3 vi hörs!

 

 


Lite ändringar

Hej! Förlåt att jag inte har lagt upp något inlägg sedan chatten nu i veckan, men har tyvärr inte haft tid.
Nästa chattid kommer vi ha torsdag v.44 klockan 20.00 (detta är dock endast eventuellt, vet inte när jag kommer hem fortfarande).
Det har gjort små ändringar med avsnittet, så jag nämner alla teman här igen, så att alla vet!

1. Monoluge Tema
2. Mina Vänner
3. Recept
4. Guide till Sverige (här kommer även ett christmas-tema in)
5. Fearless
6. Love From Sweden
7. Birthday Tema
8. I Speak Now For...
9. Musik Tema
10. Taylor World Wide
11. Taylor Style
12. Personligt Brev
13. 13 - tema


Till nästa vecka ska ni ha skickat in till taylorswiftsweden@hotmail.com
- era svar till Mina Vänner frågorna (se inlägget nedan)
- en bild på dig när du gör hjärtat med händerna
- ditt Fearless meddelande


Love ♥

Det vi har kommit fram till från chatten 24/10

VARNING: LÅNGT INLÄGG...

Projektledare och huvudansvarig för fanprojektet: Jag, Andrea
Ansvarig för att konstruera scrapboken: Emmy

Nästa chattid är: Idag, TISDAG 26 OKT - 20.00 - 21.00

Jag förstår om det är för kort varsel, men hann verkligen inte lägga upp ett inlägg varken i söndags eller igår. Mejla gärna om du inte kan vara med.

Under chatten i söndags kom vi fram till att vi ska som sagt göra en scrapbok till Taylor som heter "THE TAYLOR NATION BOOK - FROM SWEDEN" - den kommer att innehålla 13 olika "avsnitt"/teman.

Efter chatten i söndags försökte jag sammanställa det vi pratade om men jag kom även på fler saker efter vi pratat som jag har tagit med här. Säg till om det är något som inte låter bra så tar vi även upp det på chatten ikväll.

(Rubrikerna på avsnitten stämmer inte just nu, det är bara tillfälliga namn)


1.       Monolouge Tema

-          Vi presenterar boken, berättar hur mycket det betyder om hon tittar igenom den, hur denna bok har flätat ihop fans från över hela Sverige, presenterar vilka vi är som tagit del av fanprojektet

2.       Mina vänner

-          Här berättar vi lite om oss själva i samband med Taylor

»  Namn

» Ålder

»  Stad

»  När du upptäckte Taylor

»  Vilken din favoritlåt av Taylor är

»  En sak du har gemensamt med Taylor

»  Din största dröm

»  Ditt favoritögonblick med Taylor

»  Ett kort meddelande till Taylor

(här kan vi inkluderar fler än oss – jag kan fråga alla läsare om de vill skicka in svar)

3.       Recept

-          Bakverk framförallt men även typiskt svenska maträtter. Här behövs inte så många, tror det är svårt att hitta och kunna översätta. Ska vi säga fem – ish recept?

4.       Guide till Sverige

-          Här presenterar vi Sverige, varför det är så awesome och lite rolig fakta. Vad är Sverige känt för? Sevärdheter som Taylor kan besöka när hon är i Sverige (behöver inte bara vara i sthlm – vem vet, hon kanske kommer hit fler gånger och vill besöka exempelvis göteborg, då har vi Liseberg osv) - bilder

5.       Fearless

-          Meddelanden från oss där vi berättar hur har gjort oss Fearless. Idé: vi bifogar bilder vid vårat meddelande där vi tar kort på oss själva med en skylt där det står; thank you making me Fearless

6.       Love from Sweden

-          Bilder på oss när vi gör hjärtat + citat från Taylor om kärlek

7.       Speak Now Radio Release Day

-          Berättar vad vi gjorde på hennes releasedag, att vi mejlade olika radiostationer 13 gånger för att försöka Sverige upptäcka henne mer och för att få alla att köpa hennes skiva

8.       I speak now for..

-          Också meddelande från oss där vi säger vad vi ”Speak Now for…” eftersom albumet handlar just om att säga saker man egentligen inte vågar. ”Speak Now or forever hold your peace” kan vara huvudrubriken. Under rubriken står det ”I Speak Now For…” och sedan våra meddelanden.

9.       Musik-tema

-          Här väljer vi ut låtar som betyder extra mycket för oss – exempelvis Fifteen och så nämner vi ett favoritcitat ut låten, exempelvis ”When you’re fifteen don’t forget to look before you fall…”

10.   Taylor World Wide

-          En bild på en jordglob med pilar ut mot sidan till bilder från olika länder. Bilderna visar saker från länder som Taylor tycker om. Exempelvis Sverige – H&M, Japan – Sushi, Australien – Pungråttor. Så är det bilder på Taylor med en H&M klänning, en bild när Taylor äter Sushi, en bild på Taylor med en pungråtta osv.

11.   Taylor Style

-          Bilder på Taylor med olika slags stilar. Hon kan vara rockig, girly, sommarsöt, i lockigt hår, i platt hår, missmatched, galakläder osv. Även en bild på Taylor utan smink. Berättar att hon är obeskrivligt vacker vad hon än har på sig eller med eller utan smink.

12.   Personligt brev

Här får varje person varsin sida där vi skriver ett personligt brev till henne där vi berättar hur mycket vi älskar henne osv. Lite allt möjligt. Det är ett brev från DIG till henne.

13.   13

-          Ett ”13” tema där vi skriver 13 över en hel sida med glittrigt och allt sådant. Skriver varför 13 är hennes turnummer och även om det finns fall där vi får även tur genom att skriva 13 på våra händer osv.

 

(14 – inget tema) – avslutar boken genom att säga tack en gång till för att hon läser boken och berättar vilken underbar människa hon är. Även tackar henne för att ha gjort vår dröm i verklighet med att komma till Sverige.


Vi som chattade i söndags - har jag missat något? är det något vi inte ska ta med osv?


SCRAPBOKEN SKA VARA FANTASIFULL, OREALISTISISK, ”OVER THE TOP”, GLITTRIG, FÄRGLAD, ÖGONIFALLANDE, MISSMATCHED, LITE ANTIK ÖVER DET HELA – ALLT SOM TAYLOR OCH OSS REPRESENTERAR SKA FINNAS I ”THE TAYLOR NATION – FROM SWEDEN”.

 

 


Vi kommer ha ytterligare en chatt imorgon, så att vi hinner prata en gång till innan jag reser bort på fredag. ONSDAG 27/10 20.00. Då vill jag att ni ska ha skickat in era svar på "Mina Vänner", en bild på dig när du gör hjärtat med dina händer och ditt "Fearless" meddelande till taylorswiftsweden@hotmail.com. När vi har samlat de information vi behöver kommer jag skicka det till Emmy så att hon sedan kan börja med scrapboken. Efter chatten imorgon kommer jag ge ut uppgifter som ni ska ha gjort till nästa vecka till nästa chatt, så att vi har någon slags deadline och ordning.

 

 


Men idag på chatten kommer vi ta upp om det finns några frågor angående själva idén och om avsnitten, om det finns något ni inte tycker är bra eller inte förstår. Vi tar även upp vilka som fixar recept, Taylor World Wide och Taylor Style, för jag tror vi inte är riktigt klara med våra diskussioner om alla avsnitt än.

 

 

Vi pratade även i söndags om att flera skulle hjälpa till att göra scrapboken, så mejla emmyhellgren@hotmail.com om ni är intresserade.

 

Seeya! Love ♥


Let's start...

Jag har tänkt att lägga upp ett till inlägg här i flera dagar, men det har helt enkelt inte blivit av. Sorry!
Men jag tycker det är kul att vi har blivit så många. Vi är just nu ~14 stycken som är intresserade, men det kan hända att någon hoppar av eller något.

Så först kommer jag berätta lite om vad jag har tänkt på och sedan har jag även lite frågor till er som är bra att ni svarar på för att få en liten överblick.
Vi vet ännu inte det exakta datumet då Taylor kommer, så därför tror jag att det är viktigt att vi börjar sätta igång rätt så snart, beroende på hur stort projektet blir.

Så här är min idé om fanprojekt. Ni får hata den, ni får tycka den är helt okej, ni får utveckla!
» en slags scrapbooking-bok från hennes fans i sverige, som kan heta "THE TAYLOR NATION BOOK - FROM SWEDEN" eller något och i den boken ska handla om allt som rör Taylor. Den ska handla om Taylor-världen helt enkelt. Det kan finnas "avsnitt" eller teman genom boken, exempel vis en kokbok där vi skriver svenska recept, ett kärlekstema där vi sätter in bilder på svenska fans som gör hjärta med händerna, citat från Tay om kärlek OSV OSV OSV OSV. You get it.. Sedan kanske ett "FEARLESS" - tema där det är meddelanden från oss fans där vi berättar varför hon har gjort oss Fearless.

För jag tycker inte vi ska göra en scrapbok som hon typ fått miljontals av med bilder av henne i, utan det ska vara något som representerar oss fans i sverige men även vad hon representerar. En liten idé som kan vara med i boken är att (detta kanske låter asmobbat) det finns en slags "mina vänner" sidor, där vi som har varit del av boken skriver in vad vi heter, favorit taylorlåt, vad vi gillar blabla och att det finns en sida för Taylor att fylla i hennes information osv. Okej, nu när jag skrev det lät det töntigt som fan, jag vet, men tänk efter lite.

Första sidan kan vara presentationssida där hennes lyrics till hennes monoluge sång står och sedan ett brev från oss där vi presenterar boken och oss kanske.
Nu tänker jag bara högt, förmodligen för högt och helt osammanhängande. Eftersom vi är så många och med så många olika åsikter är det viktigt att alla får ta del i projektet, kommer med idéer och sånt.
»FÖDELSEDAGSPROJEKT
En annan grej jag vill ta upp är att jag tycker vi ska ha ett litet födelsedagsprojekt som vi ger henne, eftersom hon kommer till sverige nära sin födelsedag. Det är inget stort, men ändå en idé som har ett stort hjärta :)
Till detta projekt behöver vi antagligen inte  vara lika många, utan jag tänker kanske runt 8 personer?
IDÈ:
- armband med berlocker med saker hon står för; exempelvis ett hjärta, en cupcake, en jordglob, en musiknot, nummer 13, ett T, en gitarr osv.
Sedan när vi ger henne armbandet får hon först bara det enkla armbande, men sedan går vi fram en och en och sätter på varsin berlock och berättar för henne vad det står för. Exempelvis hjärta - "because you still belive that love can last forever". typ.

(FÖDELSEDAGSPROJEKTET: OM VI FÅR CHANSEN ATT TRÄFFA HENNE)

Sedan tycker jag vi som kommer åka till Stockholm och är med i fanprojektet ha en t-shirt (aka. göra en egen t-shirt) där det står "SWEDISH SWIFTIES" eller något :)


FRÅGOR TILL ER.
1. Har du tänkt att åka till Stockholm/ har du biljetter till Skavlan (antagligen är det där vi ska försöka ge henne fanprojektet)?
2. Vad har du för idéer till fanprojekt (eller om du gillar min idé - vad kan det finnas i boken?)
3. Har du erfarenhet av scrapbooking (någon måste ju kunna göra boken så att den blir snygg)?
4. Hur mycket pengar kan du tänka dig lägga på fanprojektet? (material kostar osv)
5. Är du intresserad av att vara med i födelsedagsprojektet också?
6. Vilka dagar passar bäst för dig att ha en chattid?
7. Ska vi ha en gemensam t-shirt?


Om ni har några frågor som ni inte vill ställa här mejla taylorswiftsweden@hotmail.com.


Efter ni svarat och efter vi brainstormat, kommer jag sätta upp en chattid den dagen då det passar de flesta bäst. Jag hoppas alla som anmält intresse fortsätter ha intresse och diskuterar med här.

Tycker det även är viktigt att ni är POSITIVA, att ni tror på möjligheten att vi kan göra detta tillsammans och att vi kommer ge det till henne. Det kommer krävas mycket tid, mycket planering och mycket skilda åsikter, men om ni VILL så KAN VI. Bry er inte om vad som är realistiskt eller inte just nu, skriv vad ni känner och vad ni kan göra för att hjälpa till så tror jag vi kommer kunna göra ett jäkligt bra fanprojekt som Taylor kommer minnas från sin tid i Sverige.

LOVE LOVE LOVE
Andrea ♥

RSS 2.0